E-sigaret kopen in Hoofddorp?

E-sigaretwinkel.com Dé specialist in Almere
e-sigaretwinkel hooffddorp

Nieuwe bezoekers:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je buiten onze vapestore hier in Hoofddorp ook in een van onze e-sigaret winkels in Lelystad óf Almere-buiten terecht kunt.

Het kopen van je eerste e-sigaret is natuurlijk een grote stap. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en geven je bij ons in de winkel graag een eerlijk advies. Wij willen onze klanten zoveel mogelijk bijstaan om teleurstellingen te voorkomen. Maar let wel: Nicotine is zeer verslavend!

Wanneer je dus nog nooit gerookt en/of gedampt hebt: Begin er dan ook niet aan!

Of je nu een beginnend damper bent, of juist een ervaren vaper: wij stellen jouw interesse én behoefte op de eerste plek! Juist dat onderscheidt ons van de reguliere verkooppunten in de regio.

Waar kun je bij ons in Hoofddorp op rekenen?

 • Goede informatie voor de startende damper én de ervaren vaper
 • We helpen je de juiste keuze te maken
 • Persoonlijk advies gesprek
 • De beste service die je je kunt voorstellen.
 • Verse koffie en een welgemeende glimlach

  Mocht je wat verder weg wonen? Geen probleem! Een mailtje of een telefoontje beantwoorden wij graag, wij maken graag tijd voor je vrij!

  Nu dat alle webshops voor e-sigaretten en e-liquids vanwege het online verkoopverbod gesloten zijn. Kunnen wij ons voorstellen dat je op zoek bent naar een specialist bij jou in de buurt! Onderstaand kun je zien waar je ons vindt en hoe je met ons in contact kunt komen.

  Nieuwe klanten:

  Ben je hier nieuw en wil je bij ons een e-sigaret of e-liquids kopen? Loop dan gewoon eens binnen in een ons  filiaal in het centrum van Hoofddorp!

  Je vindt ons op:

  Kruisweg 961-A
  2132 CD Hoofddorp
  (vlak bij WinkelCentrum 4Meren)

  We leggen je graag van alles uit en hebben een antwoord op al je eventuele vragen. Wij zijn ervan overtuigd, dat je bij ons als tevreden klant de deur uit loopt.

  Afspraak maken voor kennismaking.

  Vindt je het prettiger om telefonisch een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken? Of wil je vast wat meer informatie over onze winkels? Geen probleem bel gelijk even op, dan staan we je graag gelijk te woord.

  Openingstijden Hoofddorp:

  Maan 12:00 18:00
  Dinsd 11:00 18:00
  Woen 11:00 18:00
  Dond 11:00 18:00
  Vrij 11:00 18:00
  Zat 11:00 17:00
  Zon Gesl.

  Hoofddorp

  Kruisweg 961-A
  2132 CD Hoofddorp

  bij winkelcentr. 4 meren

  023 737 00 38

  Lelystad

  Kroonpassage 13
  8232 VP Lelystad
  Lelystad-Centrum

  0320 410 156